Bine ați venit!

Site-ul meu vă oferă produse și servicii originale, destinate dezvoltării personale și infrumusețării vieții voastre de zi cu zi. Ele sunt concepute de mine special pentru voi, având o magie aparte. Aici găsiți de la simple servicii de consiliere pentru dezvoltare personală și întreținere corporală personalizate, până la sesiuni de lucru șamanic individuale, sau de grup, dar și unele accesorii handmade unicat, făcute cu mult drag, din care unele pot fi folosite și cu rol cristaloterapeutic. Aceste produse și servicii nu sunt un înlocuitor pentru un tratament medical de specialitate, dar îl pot completa cu succes.

Puteți achiziționa prin email, cartea mea electronică în format pdf intitulată CARTEA CU 13 MANDALE, care este un mic ebook bilingv, despre și cu mandale și șamanism, scris de mine și ilustrat de fiica mea la 13 ani. Această e-carte costă 30 RON. găsești detalii cu un click aici
Cartea este disponibilă și în format tipărit cu 35 RON.
Mulțumim!

Cartea cu 13 Mandale

Cumpără aceasta e-carte
Adresa de contact raluca40@gmail.com 
Iți mulțumesc că ai ales să cumperi această carte!


Prefață
„Cartea cu 13 Mandale” este o călătorie în lumea magică a cifrelor, a proporțiilor, a geometriei divine impregnate în matricea fiecărei forme de existență din Univers.
Parcurgând paginile ei, vă veți familiariza cu tehnica de lucru șamanică și, totodată, veți primi 13 instrumente de lucru cu propria persoană, 13 instrumente care vă vor ajuta în introspecție și meditație, sau doar relaxare și eliberare a stresului acumulat.
Nu o pot numi pur și simplu o carte pentru că este mai mult, este un instrument de lucru prețios, este hrană pentru sufletul omului flămând de mister, nevăzut și frumos. În paginile acesteia descoperi magia dansului universal – forme și vibrația vindecătoare a culorilor.
Prefer să nu vă ofer prea multe detalii ci să vă las să  o descoperiți singuri, cu setea de mister și aventură a unui copil, a copilului din fiecare.
Vă doresc o călătorie fantastică!

Mădălina – Adriana Apostu~ * * * ~
Copyright © Raluca - Clémence Marinescu & theCrimsonART 2016
Toate drepturile rezervate.
Nici un element al acestei carți nu poate fi folosit de o terță parte în nici un fel, fară acordul scris al autoarelor.
Traducerea și adaptarea de Mădălina – Adriana Apostu
~ * * * ~
E-mail: raluca40@gmail.com
~ * * * ~
Notă: Versiunea în limba română începe la pagina 18!
~ * * * ~


ISBN 978-973-0-22001-8.

~ * * * ~
Cuprins
Prefață – pagina 18
Introducere – pagina 21
Rolul mandalelor – pagina 23
De final – pagina 33
Cele 13 Mandale – de la pagina 35 la 46
~ * * * ~
Câteva cuvinte în plus

Cartea conține 13 Mandale pentru colorat și un text concis care vă va introduce în lumea magică a Mandalelor. Este o e-carte specială, o unealtă spirituală puternică, care face conexiuni între talentul fiicei mele ("Crimson") la desen și atelierul virtual de Citiri Mandale Colorate, care este unul din serviciile pe care le ofer în activitatea mea de consiliere pentru dezvoltare personală, formator și facilitator shaman. Crimson avea 13 ani în momentul lansării carții, iar mandalele sunt desenate de ea cu inspirație și cu multă migală. Ea mi-a spus: 
"Un desen nu este un simplu desen, este o poartă spre Universul creat de mine și un mod prin care exprim sentimente, pe care nu le pot descrie doar cu cuvinte."
MESA shamanului are 13 pietre medicinale și această frumoasă carte concepută de noi două, mamă și fiică, are tot 13 Mandale. Fiecare piatră medicinală ține în ea o putere de vindecare și îmi doresc și mandalele acestei cărti să încânte, ajute și să auto-vindece pe cei ce o vor cumpăra.

Toată această muncă a noastră, a fost frumos înobilată de traducerea textului făcută impecabil de buna mea prietenă Madalina-Adriana Apostu, în limba engleză.

Pentru eventualele stângăcii de tehnoredactare îmi cer anticipat iertare. Aștept cu nerăbdare impresiile voastre și vă rog frumos în numele meu și al micuței desenatoare să ne ajutați cu răspândirea veștii despre această carte. 

Bucurați-vă alături de noi de această carte electronică!

Cu drag
Raluca

Cartea este disponibilă și în format tipărit.