Bine ați venit!

Site-ul meu vă oferă produse și servicii originale, destinate dezvoltării personale și infrumusețării vieții voastre de zi cu zi. Ele sunt concepute de mine special pentru voi, având o magie aparte. Aici găsiți de la simple servicii de consiliere pentru dezvoltare personală și întreținere corporală personalizate, până la sesiuni de lucru șamanic individuale, sau de grup, dar și unele accesorii handmade unicat, făcute cu mult drag, din care unele pot fi folosite și cu rol cristaloterapeutic. Aceste produse și servicii nu sunt un înlocuitor pentru un tratament medical de specialitate, dar îl pot completa cu succes.

Puteți achiziționa prin email, cartea mea electronică în format pdf intitulată CARTEA CU 13 MANDALE, care este un mic ebook bilingv, despre și cu mandale și șamanism, scris de mine și ilustrat de fiica mea la 13 ani. Această e-carte costă 30 RON. găsești detalii cu un click aici
Cartea este disponibilă și în format tipărit cu 35 RON.
Mulțumim!

Despre Raluca

Numele meu este Marinescu Raluca - Clémence. Sunt Consilier pentru Dezvoltare Personală și Spirituală, totodată și Formator autorizat de Ministerul Muncii, Educației și A.N.C. (CNFPA) și Facilitator Shaman.Deasemenea pentru tehnicile shamanice pe care le folosesc am primit certificate din partea celor care au susținut cursurile de pregătire. Aceste certificate și atestate nu sunt un motiv de fală pentru mine, ci garantul pentru cei ce mă solicită să lucrez pentru ei, că am calificarea necesară. Eu nu m-am oprit nici astăzi din studiu și cred că nu mă voi opri niciodată.Mă folosesc deci în munca mea de susținere a clientilor pentru facilitarea dezvoltării lor personale și autovindecării și de capacitățile mele extrasenzoriale, pe care le-am antrenat, în peste douăzeci de ani, din necesitatea de a evolua și din pură pasiune. Am transformat pasiunea mea în meserie și meseria în afacere și toți cei care simt deschiderea să beneficieze de serviciile mele sunt rugați să mă contacteze.


S.C. SHAMAN ARTIZAN S.R.L. este firma mea. Sloganul meu este: "SCHIMBĂ în BINE viața TA!". Detalii despre serviciile oferite și tarifele lor, puteți afla cu un CLICK aici.