Bine ați venit!

Site-ul meu vă oferă produse și servicii originale, destinate dezvoltării personale și infrumusețării vieții voastre de zi cu zi. Ele sunt concepute de mine special pentru voi, având o magie aparte. Aici găsiți de la simple servicii de consiliere pentru dezvoltare personală și întreținere corporală personalizate, până la sesiuni de lucru șamanic individuale, sau de grup, dar și unele accesorii handmade unicat, făcute cu mult drag, din care unele pot fi folosite și cu rol cristaloterapeutic. Aceste produse și servicii nu sunt un înlocuitor pentru un tratament medical de specialitate, dar îl pot completa cu succes.

Puteți achiziționa prin email, cartea mea electronică în format pdf intitulată CARTEA CU 13 MANDALE, care este un mic ebook bilingv, despre și cu mandale și șamanism, scris de mine și ilustrat de fiica mea la 13 ani. Această e-carte costă 30 RON. găsești detalii cu un click aici
Cartea este disponibilă și în format tipărit cu 35 RON.
Mulțumim!

CONTACT

Marinescu Raluca Clémence
consilier pentru dezvoltare personală atestat, formator atestat și facilitator shaman
Pentru detalii și programări, vă rog să folosiți email de contact: raluca40@gmail.com, sau mesageria userului meu de facebook. Nu vă pot oferi un număr de telefon, pentru că nu pot răspunde în orice moment. Pe email si pe mesagerie intru destul de des. Mulțumesc pentru înțelegere!

Plata unei donatii se poate face prin PayPal raluca40@gmail.com, sau cu Western Union.
Extras din Standardul Ocupațional: 
Consilierul pentru dezvoltare personală este un specialist, care lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, care au nevoie să exploreze sau să depășească diverse stări sau situații cu care se confruntă în evoluția personală și profesională, valorificând și dezvoltând resursele și potențialul propriu. Intervenția specializată a consilierului pentru dezvoltare personală constă în ghidarea, susținerea și încurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici și instrumente specifice, în vederea sondării și relevării propriilor capacități și resurse și a constientizării punctelor critice din existența proprie și a posibilităților de depășire a situațiilor neconvenabile într-o manieră particularizată și non-directivă.
Atestatul meu de consilier pentru dezvoltare personală: